SafeDriver

kørekort i Århus Nyt hold d.27.05.2024 kl.17:30

Jeres fortrukne valg af køreskole i Århus

Vi er et topprofessionel køreskole i hjertet i Århus. Vi tilbyder teoriundervisning og kørelektioner i Århus med fokus på topkvalitet og konkurrencedygtige priser alle kan være med på.

Når man skal til at vælge en køreskole, kan det oftest være svært. Når man skal have et nyt kørekort eller man skal generhverve sit kørekort. Hvis man søger en køreskole i Århus, hvor der er fokus på høj sikkerhed, hvor ens behov bliver dækket og en super skarp konkurrencedygtig pris, så er Safedriver Køreskolen det helt rigtige valg for dig.

Kørelærer Kawash har 26 års erfaring inden for faget og har hjulpet mange bilister gennem årene med at få et kørekort. Om det er første gang man skal have et kørekort eller man skal generhverve sit kørekort, så er vi køreskolen i Århus, hvor der er plads til alle og stille alle de spørgsmål man har. Den erfaring som er opnået gennem årene har medbragt en stor portion tålmodighed, som vores kommende elever gang på gang vil have stor glæde af især i situationer, hvor panikken kan tage over.

Køreskole i Århus med fokus på sikkerhed og uddannelse

Hos SafeDriver  køreskole lægger vi især vægt på, at vores elever bliver ansvarlige og gode bilister, og derfor rådgiver vi altid vores elever, hvis vi ikke synes, at de er klar til en teoriprøve eller køreprøve. Dette betyder for jer, at vi har en lav dumpeprocent, da vi holder hånden om vores elever og guider dem. Dette skyldes også blandt andet, at vi tilbyder teoriundervisning, hvor vores faglige stærke undervisere er uddannet til at lære fra sig.

Søger du derfor en køreskole i Århus, hvor der er plads til at bilister med særlige behov, så er SafeDriver køreskole jeres valg. Vi har gennem årene arbejdet med mange forskellige personer. Så er man meget nervøs eller har nogle behov, så tager vi hensyn og hjælper jer bedst igennem dette forløb. Vi har en stor mangfoldighed i vores elever, og dette er vi stolte af. Ens for alle vores elever er, at de kommer ud med et kørekort i hånden, hvor der er fokus på gensidig respekt for andre bilister og en stor viden om færdselsloven og sidst men ikke mindst en lav dumpeprocent.

Placeringen i Århus med mange busforbindelser

Safedriver køreskole ligger centralt i nærheden af Botanisk have og Storcenter Nord i Århus v. Buslinjer 2 og 13 kører lige til døren. Du kan også tage buslinje 6A , så er der 10 minutter til fods fra Lær Dansk sprogcenter til køreskolen.

Adressen er: Jens Baggesens vej 3, st. th , 8210 Århus V. Ring på 28 13 50 00 eller skriv til os på info@safedriver.dk

Det er os en stor glæde at høre fra jer.